'CADOZA', da's het beste van Assenede met een groot hart gegeven

Contact Bestel nu

CADOZA: een onvergetelijk personeelsgeschenk

Een beautybehandeling, een oogverblindend juweel, een hip elektrocadeau, een heerlijk streekproduct of gewoon iets heel erg praktisch,... de CADOZA is het allemaal.

Voortaan is jouw favoriete cadeaubon helemaal digitaal. Da’s nog zo handig en leuk om cadeau te geven!
Het principe blijft hetzelfde: je koopt een CADOZA, geeft hem cadeau en ruilt hem in bij bijna 100 lokale ondernemers.

Leuk om te geven, (h)eerlijk om te krijgen

Voor zij die ervan houden om in de stad nieuwe hotspots te ontdekken is dit een ware beleving. Zelfs als je denkt dat je de stad goed kent, leer je toch nieuwe zaken kennen.

Ontdek, shop, eet en geniet! is niet voor niets de leuze. Eerst een koffie, dan wat shoppen en afsluiten met een etentje? Perfect mogelijk! Bovendien steek je als schenker ook de middenstand een hart onder de riem.

Personaliseren

Een andere belangrijke troef van de CADOZA is de personaliseerbaarheid. Naast een originele boodschap is het als bedrijf mogelijk het logo van je bedrijf kosteloos op de cadeaubon te plaatsen.

Reden genoeg dus om de collega's eens de kans te geven Assenede op een andere manier te beleven. Misschien worden er zelfs onverwachte interesses bij je medewerkers ontdekt en geven de keuzes van de cadeaus aanleiding tot geanimeerde gesprekken.


Klinkt interessant! En wat nu?

Contacteer ons via de contactpagina of de gegevens hieronder en wij helpen je met plezier verder. Weet je al helemaal wat je wil? Dan kan je ook snel en eenvoudig bestellen met ons online bestelformulier.

Gegevens / over ons


Tel: 09 218 78 95
Email: Lokale.economie@assenede.be